lördag 9 april 2016

Spännande, spännande

Vi kan ju snabbt ta katastrofen först. Werder så klart. Man tar ledningen med 1-0 men lyckas så klart klanta till allt och i slutminuterna förlora med 1-2. Raka spåret mot 2 Bundesliga.

Då är det ju tur man (numera) även följer Atletico. De vann idag igen. Två i ligan på 73 poäng. För några omgångar sedan var avståndet till Barca hopplöst stort men sen har Barca tappat poäng, idag igen helt överraskande mot San Sebastian så nu är det bara 3 poäng mellan de båda och så har vi Real Madrid på tredje plats med 72 poäng. Det blir en spännande slutspurt på LaLiga!

På onsdag möts dessutom Atletico och Barca igen. Det är CL match nr 2. Den första i tisdags förlorade Atletico med 2-1 borta efter att ha tagit ledningen med 1-0 genom Torres. Men sen lyckades han dra på sig två gula kort på kort tid och så fick Atleti spela med 10 man väldigt länge. Det är svårt nog vara 11 man mot Barca så att "bara" förlora med 1 mål får ses som bra. Tyvärr får ju Torres nu inte spela på onsdag då han är avstängd i och med de två gula korten.

Och det är synd då han åter börjar hitta sin gamla storform. Åter gjorde han ett mål idag och hade även en assist och var en av de bättre (fast alla var bra egentligen) när Atletico borta slog Espanyol med 3-1.


Inga kommentarer: