tisdag 19 april 2016

Tandläkarbesök nr 1 avklarat

Besök nr 1 av 3 är färdigt och nu sitter jag och väntar på att bedövningen ska gå ur så jag kan äta lunch. Lär väl ta 1-1,5 timme i alla fall.

Gissa vem som var upp före 01.00 inatt? Yoda! Jag svär, de känner fasen på sig när man vill ha tag på dom och inte. :)

Har även kollat upp hur jag ska ta mig till flygplatsen på lördag och alla metrolinjer i Madrid så jag vet hur jag ska åka. En massa byten är det där. Men på lördagmorgon kommer jag cykla. Det är visserligen en risk att ha cykeln stående vid flygplatsen så länge men om jag ska åka spårvagn tar det mig 1 timme för att det är så tidigt på morgonen och bara nattlinjerna går. Bussen som jag annars åker har inte börjat gått. Med cykel tar det 15 min. Och flyget går 6.25 så jag har ingen lust att behöva ta spårvagnen kl 4 och gå upp kl 3 liksom när jag kan få sova nästan en timme längre.

Har sedan 4,5 timmar i Paris vilket är lite segt. På vägen hem är det bara 45 min i Amsterdam i alla fall. Landar vid 15-tiden i Madrid och matchen börjar 18.15. Men det ska gå rätt bra. Metro från flygplatsen till hotellet är ca 45 min. Från hotellet till stadion 15 min. Så 3 timmar ska räcka bra.

Inga kommentarer: