tisdag 31 maj 2016

Fullt upp idag med

Har varit och lämnat plasma, handlat, hängt tvätt och varit på möte på jobbet. Hon som har middagsrundan är sjuk igen. Och nu har de sagt på jobbet att så går det inte. Varje vecka måste de hitta folk som kan hoppa in. Så från nästa vecka ska jag och Karin dela på middagsturen, varannan vecka (och jag slipper så definitivt morgonpassen. Kommer bara ha 4 st varje månad när jag har mina helger). Så när jag har kort kväll har jag även middagsturen.

Dock pusslar vi denna veckan så imorgon och på fredag har jag den och på torsdag Karin. Idag har fyra personer delat på den då hon alltid ringer samma morgon (det är hon eller barnet som är sjuka hela tiden). De har gjort den kortare också och flyttat på de som ska duschas, de kommer fördelas ut på de som jobbar morgonpassen så den är ännu lättare och kortare (ca 2 timmar). Det gör ca 20 timmar extra i månaden som vi kan få ledigt på eller om vi vill ta ut i övertid.

Mäklaren har hört av sig, imorgon kväll är det visning på lägenheten på samma gata som jag bor nu. Får planera om min tur lite så jag hinner dit men det funkar. Börjar lite tidigare och kör några som inte har fasta tider, tar en paus på 30 min för visningen och kör sen vidare.

Inga kommentarer: