onsdag 25 maj 2016

Hej å hå

Vad mycket jobb det blev nudå. Jobbar lunchvändan extra torsdag och fredag då en kollega är sjuk. Sen gör jag sen kväll lördag-söndag för hon som egentligen gör det, gör då lunchrundan extra och fick sena kvällen ledig.

Men jag har lyckats planera min runda på lördag så jag trots detta kan se CL-finalen (missar 5 min på slutet i första halvlek och 5 min i början på andra men det är ju okej!).

Sen imorgon mellan lunchrundan och kvällen ska jag till Annika. Ska få ett medel av henne man blandar ut i sanden som hjälper vid hudsvamp (åt Messi). Hon har också en hamster med svamp och köpte så mycket att jag kan få lite. Snällt!

På fredag före lunchvändan kommer en golvfirma (klockan 8.00 stöööööön!!) och fixar golvet i sovrummet. Sen har jag dubbelpass morgon+kväll i helgen som vanligt när jag har jobbhelg.

På lördag mellan morgon och kvällen ska jag iväg och lämna plasma.

Pust, Fullt upp!

Och nästa vecka ser inte ut att bli så värst mycket lugnare. Mycket jobb och mycket jag måste fixa innan jobbet. Jag måste till Stadsamt och fixa papper på att jag är svensk medborgare, jag ska lämna plasma och en dag kommer de och läser av vatten och värme. Det är vad som är inbokat så här långt. Lär ju bli mer saker....

Inga kommentarer: