fredag 27 maj 2016

Jobb, jobb, jobb

Jouren ringde när jag precis var klar. En kollega är sjuk imorgon så jag fick en hög till. Fast sa jag kan inte ta någon på kvällen. Den är mer än full. Jag börjar 15.45 och kör på i ett till ca 22.00. Jag hoppas ju få en halvtimme tom mellan 21-21.30 så jag kan se lite på CL-finalen i alla fall.

Jag måste kolla på måndag hur många timmar jag har jobbat i maj. Eftersom en del av bonusen vi får (om firman gått bra och det har den igen) så blir det annars så mycket i skatt. Sparade ju undan 25 timmar förra året för att inte skatta bort allt.

Imorgon blir det alltså lite längre jobb på förmiddagen, sen iväg och lämna plasma, handla på vägen hem då grönsakslådan gapar tom (går ju inte, luddisarna måste ju ha mat!). Sen hem, vila lite innan kvällskaoset sätter igång.

Har ringt och ringt på en lägenhet också. Om man sagt upp sin vet man ju att folk ringer. Han har ett mobilnummer och mobilen är på men han svarar inte. Har även talat in på mobilsvar att han kan ju ringa. Ska försöka i helgen också annars får jag ringa bostadsbolaget på måndag och säga att jag helt enkelt inte får tag på honom och vad gör vi nu?! Verkar vara en mysko typ. Jag åker ju förbi adressen flera gånger på ett pass och hittills har det alltid varit fördraget i alla fönster. Och det finns inte en enda blomma eller något alls utan det är helt tomt i fönstren och så är det förhängen fördragna. Eller så är han på semester men som sagt, mobilen är på, då kan man ju kanske svara någon gång i alla fall!

Inga kommentarer: