tisdag 10 maj 2016

Snabba ryck

Jag mailade Gewoba igår och idag ringde dom. De (vaktmästaren, hans chef och golvläggare) kommer på fredag och tittar igen. Vaktmästaren hade pratat med golvexperten och det ska vara så att så länge man inte gnider eller försöker ta bort limmet så frigörs ingen asbest. Men de kommer och tittar en gång till och planen är att spackla de trasiga plattorna för säkerhetsskull. Sen byter de golvet när jag flyttat ut. Men de tog min oro på allvar och det är ju skönt.

Idag har jag varit och lämnat plasma och passade på att träffa Hanna på lunchen. Hon bör ju jättenära stället där jag lämnar plasma och jobbar hemifrån så vi tog oss en promenad med Luna (hennes hund) i en park i närheten. Nästan lite för varmt, vi har 27 grader idag men det blåste lite lätt så det gick.

Sen har jag betalat 530 Euro i tandläkarräkningar. Det var mindre kul. Men nu är jag av med alla dom i alla fall. Sista räkningen kom idag. På pluskontot, fick brev från jobbet idag. Vi får en bonus i år igen, firman har gått bra och sen även 3% i lönehöjning från 1 juni.

Nu ska jag göra ett ryck med skrubben och se om jag kan hitta sladden till kameran så jag kan börja bjuda på lite mer bilder igen också. Ska bara hänga tvätten först. I detta väder torkar den ju på nolltid!

Inga kommentarer: