söndag 27 april 2008

Jag är en idiot!!

Japp så illa är det. Världens bästa Daniel var helt underbar och älskade älskade Vicky gjorde ALLT och lite mer för att hjälpa mig, jag skäms när jag tänker på vad "vi" gjorde. Läs jag bad stackars Vicky göra..... och hon gjorde det.

Men vad hjälper det när jag inte tar chansen? Inte ett jäkla dugg! Han gick omkring själv större delen av kvällen. Utnyttjade jag det då? Nä inte alls. Hur slutade det då? Illa, han lämnade balen hand i hand med en brud.

Kan tåget spåra ut, planet störta eller någon skjuta mig tack!?

Jag hatar mig själv.

Och stackars stackars Mario! Killen är en skitstövel men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker så synd om honom. Han var så så så så ensam...... vem som helst annan hade jag avskytt men just den killen berör mig så jäkla mycket (och han gillar mig troligen inte alls) jag vet dessutom precis vad han sa i Zakopane och det var inga snälla saker men Mario är Mario så är det bara. Hans lagkamrater gillar honom inte och vi vet nu tom att en del inte ens normalt hälsar på honom (och vice versa iof för han som berättade det är ju Världens Bästa..hahaha)

Inga kommentarer: