tisdag 15 april 2008

Väntar hos ma & pa

Varit på massage på jobbet. Skönt och ont! Men jösses så mjuk jag är i ryggen nu. Gick sedan för att hämta ut paketet med Vickans balklänning men det kommer först mellan 15-16.

Gick då vidare till frissan och efter lite diskussion har vi nu enats om en färg. Blir på torsdag kväll. Jag kan inte få riktigt så ljust som jag ville nu, eftersom mitt hår har lager på lager med väldigt mörkbrun (nästan svart) färg. Men det kommer bli slingat brunt med lite röda toner. Blir nog fint hoppas jag. Jag får ta det i etapper...

Har fortfarande tid kvar innan klockan är sen nog för att hämta ut paket så jag gick hem till mamma och pappa. Men dom är inte hemma, så jag satte mig vid datorn.

Imorgon ska jag och Helena ut och äta och gå på bio och se 27 dresses. Just ut och äta biten blir knepig men jag ska försöka ta det nyttigaste jag kan hitta på Broken Dreams. Hon har precis kommit hem från 3 veckor i Malaysia så det vill jag ju höra om.

Senare blir det stallet och ridning av 2 hästar. Måste sova lite innan nattpasset eftersom jag fick lov gå upp tidigt för massagen. Så promenaden idag får vara att knata runt på stan samt fram och tillbaka till ma&pa. Lite kortare än vanligt men inte så mycket eftersom jag oxå gått jobbet t.o.r 4 ggr.

1 kommentar:

Vicky M sa...

uhh..frågan blir om jag ska ha den..hehe..