fredag 19 augusti 2011

Blev en HTC

Alex avrådde bestämt från en Androidtelefon och Iphone är onödigt dyrt alltså blev det en Windowstelefon. Se tur jag tog honom med mig!

Bjöd på fika på stan som tack för hjälpen och träffade där på Katja och Tina. Vi fyra gick, eller åkte spårvagn, vidare till Werdersavslutsträning.

När den var avslutad gick jag hem och så hade jag och Mareike en kombinerad fotbollsmiddagskväll. Först handlade vi, sen åt vi, sen kollade vi på Gladbach - Wolfsburg 4-1, heja Marco Reus (2 mål, 1 målpass, super match, jag har han i mitt lag på Comunio, många sköna poäng!!!) och så planerade vi resten av helgen, vår Sverigeresa och babblade lite lagom skit, sådär som man måste när man inte setts på 2,5 vecka.

Nu blir det sängen, ska jag hinna träna måste jag gå upp klockan 08.00 imorgon. Vi, dvs det normala gänget som går på fotboll tillsammans, ska träffas hos Mareike och Benni ca 12.00.

Min nya mobil har jag inte gjort mer med än laddat och provat logga in mig på nätet. Den måste jag också utforska ordentligt imorgon. Eller på söndag eller så.....

Inga kommentarer: