måndag 29 augusti 2011

Snart sängdags

Ska packa klart och sen är det nästan tid att gå och lägga sig. Bussen går 05.37 imorgon bitti. Har inte gått upp så tidigt som 05.00 på två veckor ju! Annars är det ju min normala tid så jättehemskt är det egentligen inte. Men har liksom vant mig vid att sova till nio, halv tio nu ju :)

Imorgon blir det ett par timmar Stockholm, eftersom vi när vi bokade biljetterna inte kunde få veta tiderna för flygbussen (tidtabellen var inte färdig då), tog vi det säkra för det osäkra och bokade ett sent tåg till Falun. Vi skulle ju hur som helst knappast orkat med någon utflykt efter flyg, flygbuss och tåg. Så vi kan nu i lugn och ro ta en flygbuss till Stockholm, passa på att äta lunch där och gå lite på stan (Mareike har en del inköp hon ska göra som hon inte hann/glömde när hon var där på semester för 2 veckor sedan) och sen tar vi tåget halv åtta mot Falun.

Onsdag ska jag till min Kiro på fm och sen får vi se vad Mareike vill se (jag vet hon vill se Kopparvallen, Dalavallen och Lindvallen i alla fall). Kanske åker vi till Borlänge och kollar på Kupolen, jag måste hur som helst förbi Atelje Beauty. Torsdag blir det i alla fall Nusnäs och Dalahästtillverkningen. Och sen redan på fredag morgon åker vi söderut. Blir kort men intensivt. Men Mareike kunde inte före och jag visste ju sent att jag fick tre extra dagar ledigt.

Kommer väl att skriva nått inlägg kanske, har ju internettillgång hos Mamma och Pappa men ifall inte så återkommer jag på lördag!

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

aha, sverige-besök minsann. Hoppas du får det så kul. :)

Vicky M sa...

trevlig resa! :)
http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2011/08/vinn-en-macbook-air.html