söndag 21 augusti 2011

Har tid över

Så här kommer ett inlägg.

Hann inte träna igår före fotbollen, jag började blibba med min nya telefon och det var inte lätt. Det var nämligen så att jag har ett Windows Live konto där mitt land står Sverige, eftersom jag skaffade det för sisådär 10 år sedan eller så. Och i en Windowstelefon ska man logga in med det, så finns alla dina mailadresser, facebookvänner osv automatiskt i telefonen också. Men eftersom telefonen befinner sig i Tyskland så blev det tillt. Och tro inte man kan ändra land på sitt konto. Du kan ändra allt annat, adress, födelsedata osv men inte land. Och innan vi (Alex hjälpte mig) kom på att det var det som spökade. Jag fick inte upp samma ikoner som han. Men när jag fixat ett nytt konto med Tyskland angivet som land funkade allt. Men som sagt, det tog oss ett bra tag.

Vid 12-tiden knatade jag över gatan till Mareike och Benni. Där samlades diverse folk och strax innan två gick vi till Stadion.

Där fick vi se en otroligt rolig match. När Werder vinner ser man ju gärna totalt 8 mål liksom! Superväder, bra stämning är nog en av mina topmatcher! Efter fotbollen traskade vi (Alex, Jana, Sascha, Mareike, Tim, Benni och jag) till Schlakte för fram till 20.00 är det Happy Hour Enchilada och drinkarna kostar halva priset. Vi gick ju alla i matchtröjor och Bartendern måste varit ett stort Werderfan för det var REJÄLT med alkohol i dessa drinkar.

Runt halv tio bröt vi upp därifrån och via Viertel och en kebab hos Ismet III kom halva gänget hem till Mareike och Benni igen. Den andra halvan åkte hem till sig. Där satt vi till klockan halv två ungefär, kollade på Sportstudio, åt chips och gjorde slut på vodkaflaskan.

Nu ska jag äta lite frukost sen duscha, jag har ju turen att aldrig bli bakfull, spelar ingen roll om jag dricker mycket, dricker blandat eller så, så jag mår toppen. Jag har sett via en del Facebook uppdateringar att alla som var med igår inte har den turen......;) Solen lyser och dagen ser ut att bli bra. Blir fotboll även idag, Platz 11 och Werders U23 - Münster. Paderborns fd målis och en av mina favvosar, Daniel Masuch, spelar numera i Münster så vi ska se till att få hans autograf också. Om vi efter det går till mig och ser Bundesligamatcherna som spelas idag på Sky eller om vi hittar på något annat får vi se. När det är fint väder och varmt vill man ju egentligen inte sitta inne.


Inga kommentarer: