måndag 29 augusti 2011

Veckans träning


Inte toppen men inte botten heller. Nackspärr har satt vissa stopp, den sitter till viss del i ännu även om den nu knappt märks. Visst hade jag kunnat åka dit och satt mig på en motionscykel eller så men det är urtråkigt. Jag vill gymma och springa när jag är där.

Nu ska jag ta bussen och åka och lämna plasma. Klockan 12 ska jag möta Mareike på stan, vi ska göra de sista ärenderna innan vi åker imorgon. Senare måste jag packa också. Första gången jag bara flyger med handbagage så det blir att tänka till så man inte fastnar i säkerhetskontrollen. Inget vasst, inget flytande osv. Tex mascara, räknas den som flytande? Det är ju till viss del det men inte helt liksom. Tur min deo i alla fall är ett stift. Tandkräm är den flytande? Jag använder ju en såndär som är en mix mellan kräm och munvatten. Den måste ju vara flytande antar jag. Tror vi får gå in på DM och köpa en massa minigrejor. De har alltid småförpackningar (för resor och prov) på en massa saker.

Undvik vätskor eller förpacka dem väl i bagage som checkas in. Vätskor som behövs på resan ska vara förpackade i burkar/flaskor som rymmer maximalt en deciliter (1 dl). Du får ta med så många burkar/flaskor som ryms i en enda genomskinlig enliters plastpåse. Observera att du måste kunna stänga enliterspåsen. Plastpåsen visar du i säkerhetskontrollen.

Inga kommentarer: