söndag 7 augusti 2011

SVW

Ja, praktiskt nog har båda samma förkortning. De första då, spelade sin första match i 4:e Ligan (gått upp till denna säsong) och Mr Attitude hann med båda att göra första målet och flyga från planen med gult/rött kort i 69:e minuten....

De andra vann med 2-0 och spelade länge något som faktiskt var fotboll. Vilket vi ju inte varit bortskämda med förra säsongen. Rosi (Markus Rosenberg) som är åter efter ett år på lån i Spanien gjorde båda målen och en stolpträff hindrade honom från ett äkta hattrick. Kanske var för få svenskar här förra säsongen helt enkelt?

Efter matchen gick vi först till Eislabor och åt glass och sen till Crossini och åt mat. Lite omvänt, men Eislabor ligger på vägen hem liksom. Efter maten firade vi vidare hos Benni och Mareike. Jag gick klockan 23.00 (eftersom jag skulle upp och jobba 05.00), läste senare på FB att den sista var hemma vid 03.00.

Och i fredags fick vi se Borussia Dortmund starta igång Bundesliga och jösses så de spelar.
Det var 90 Minuter ren njutning. Och det trots att 3 stammspelare var skadade och man sålt sin bäste (Nuri Sahin) förra säsongen. Respekt! Målen från Kevin Grosskreutz x 2, Mr Dortmund, han har själv stått mitt i klacken innan sin proffskarriär, eller han står där ibland nu med, när han är skadad eller avstängd. Han sätter sig minsann inte i någon VIP-loge inte och från det 19 åriga fenomenet Mario Götze.

Nu jobbar jag imorgon 14:e passet på 15 dagar, det känns.....men sen har jag fyra dagar ledigt och de kan ju bara försöka att jag ska jobba extra. Jobbar sen helgen och sen är det SEMESTER!!!

Inga kommentarer: