torsdag 4 augusti 2011

Hallelulja!

Jag har bild! Visade sig vara ett mycket enkelt fel när de väl kom. En kabel var felkopplad.

Om en halvtimme ska jag och Benni jogga till träningsplanerna, göra en paus och kolla in Werders träning och sen jogga vidare. Nytta med nöje :)

Vill ni ha ett nytt recept? Igår var vi ju på U23-match och det var soligt och fint och supervarmt när vi gick dit. Jag hade på mig t-shirt och shorts. I mitten av första halvlek blev det svart och världens ösregn med åska drog fram. Höll väl på i en halvtimme-45 min och gissa om vi var blöta. Men det var ju varmt så vi stod kvar till det bittra slutet (1-4 i baken det "lustiga" i det hela är att motståndarna hette Regensburg, (haha regen=regn). Jaja i alla fall så när jag väl kom hem och var hungrig tog jag vad jag hade i kylen som skulle gå fort och det blev en komisk blandning med jädrans god!

Skiva och stek champinjoner, medans det görs stek bacon i micron. När champinjonerna fått färg släng i lite vitkål som du skurit i små bitar och när de fått lite färg i med bambuskott. Stek så bambuskotten blir varma, släng på baconbitarna och skvatt på lite soja. Supermumsigt!

Inga kommentarer: