tisdag 2 augusti 2011

TV-såpan del 633

Tror ni de kom idag? Eller ringde?

Klockan 11 ringde jag och frågade varför de inte hört av sig, fick veta att de skulle komma mellan 16-20. Klockan 19 ringde jag och frågade om de verkligen tänkte komma?

"De hade ringt min mobil men inte fått tag på mig"

Och ungefär där brann alla säkringar av och jag skällde ut den stackars killen och frågade varför i hela fridens namn de envisas med att RINGA när jag är hemma och de ska KOMMA HIT! Dessutom frågade jag om han trodde jag satt hemma varje kväll 4 timmar bara för att jag tycker det är kul? Efter ett tag lugnade jag i alla fall ner mig och avslutade med att säga att det är ju inte hans fel men hans firma ger jag inte mycket för just nu! Ska sätta mig ner och skriva ett klagobrev, det här är ju ett skämt!

I alla fall så ska de komma imorgon mellan 12-16. Känner vi igen det? Kommer de? Eller ska de en gång till envisas med att de ringt? (fast de inte har det, det sa jag med när han sa han kan bara säga vad som står där, att det stämmer inte. Nu har vi dessutom både igår och idag kollat så de har rätt mobilnummer.....).

Något arg är jag i varje fall, nu blir det Werder på stream och spelar de lika jävla illa som i lördags i pokalmatchen kommer jag slå av och ge mig ut och springa istället. Men de får en chans.

Är ledig imorgon, efter nio jobbdagar på rad. Sen fem dagar jobb, FYRA dagar ledigt, två dagar jobb och sen är det SEMESTER!!!!!!

Inga kommentarer: