tisdag 9 augusti 2011

Skitväder!

Det blåser storm (upp till 90 km/h ska vi få här uppe), det är kallt och grått. Det regnar iof inte men det kommer nog det med. Igår var det typiskt Bremerväder, regn och sol om vart annat. Svårt att klä sig rätt då, när det regnade (rejält i skurarna!) var det kallt, när solen var framme var det varmt.

Därför är planen för idag att åka till McFit och bli medlem och träna inomhus samt att storstäda här hemma. Fast än så länge har jag inte kommit längre än till att ätit frukost i soffan..... Skulle behöva åka till IKEA också, men det tror jag att jag gör först imorgon. Behöver lite förvaringsboxar så jag får lite ordning här hemma.

Känns nästan som jag startat min semster, är ju ledig nu i fyra dagar, jobbar helgen och går sen på semester. Har egentligen ingen lust att bara sitta här, okej ska ju till Sverige men först sista veckan, men vet egentligen inte heller vad jag ska hitta på. Får väl surfa runt lite och se vad jag kan hitta. Har i alla fall ett par ställen här i Bremen jag vill besöka, Space Center, Universum och så vill jag till Klimathuset i Bremerhaven.

Inga kommentarer: