måndag 16 april 2012

Dagens planer

Jag är ledig och till min stora lycka hade jag kommit ihåg fel, jag jobbar inte resten av veckan utan är ledig igen på torsdag! Super!!

Idag är planerna lite osäkra. Mareike gör nämligen sin första dag på Universitetet i sitt Masterprogram och vet därför inte hur länge hon blir kvar där. Om det är som det brukar, lär det inte ta hela dagen och isåfall ska vi åka till IKEA. Eller egentligen ska vi dit för att byta till sommardäck på macken bredvid, de tar nämligen bara 5 Euro för det (och för 5 Euro gör jag inte jobbet själv!) och då passar vi så klart på att gå in på IKEA också.

Skulle hon blir där hela dagen, så tar vi det på torsdag istället.

Jag ska också ut och powerwalka/småjogga en sväng. Måste överlägga när bara. Just nu varierar vädret mellan strålande sol och blå himmel och så plöstligt vräker regnet ner och det är grått för att en halvtimme senare åter vara strålande sol. Konstigt väder idag. Typiskt Bremerväder med andra ord.

Skulle vår IKEA sväng bli inställd åker jag också och lämnar plasma idag, annars blir det på torsdag. Sen skulle jag nog kanske behöva åka och handla idag med tror jag. Städat har jag redan gjort. Mat får jag idag av Mareike och Benni som hur som helst ikväll kommer över och så ser vi måndagsmatchen i 2 Bundesliga mellan Dresden - Düsseldorf. Det blir en gratäng med kyckling i ris med banan och en massa god ost ovanpå.

1 kommentar:

En häxa på Vift sa...

Hej hej, det var ett tag sen sist, sorry, jättedålig på att läsa bloggar på sistone, det där som kallas livet har typ kommit i vägen.

Tackar för kommentaren ialla fall och visst har du rätt, Tyskland är bra mycket vackrare än vad folk generellt vet om. Ärligt så visste jag inte mycket alls om det här landet innan vi flyttade hit, men jag trivs jättebra.
Har dock mest bara sett Rheinland-pfalz regionen än, Saarland och lite granna norrut men det är allt, finns så mycket kvar att utforska, får se hur mycket som hinns med. Fint är det ialla fall. :)