söndag 29 april 2012

Långtråkigt!

Jag är nog inte normalfuntad. Efter två dagars ledighet kryper det i kroppen och jag från långtråkigt. Så vad gör man då? Jo man snör på sig promenadskorna och beger sig mot Stadionområdet. Nån måste ju spela liksom....

Hittade Werder U16 - Braunschweig som jag såg andra halvlek av. Sen gick jag längs med Weser in till stan, hade då varit ute när jag kom in till City nästan 2 timmar och var hungrig. Så jag gick till Hauptbanhof och köpte en hänschentasche (ungefär som calzone men med ost och kycklingkött i). Ätandes på den traskade jag på nån km till innan jag fick nog och klev på bussen hem. Hade då varit ute i 2,5 timme sammanlagt.

Tittat på matchen Paderbon - FSV Frankfurt på TV:n och nu har jag tråkigt igen. Så jag ska sätta igång med storstädning. Fick lust till det bara. Måste också sortera/bygga om min garderob som ju under strömavbrottet fick lov att monteras ner lite och nu ligger hälften av kläderna bara inslängda på toa. Mareike och jag ska till IKEA när hon kommer tillbaka (är i Paderborn till på onsdag) och då ska jag köpa mig en hylla eller förvaringsbackar att lägga i alla fall träningskläderna i.

Igår hade vi högsommarvärme här. Sol och sådär 25 grader varmt. Var varmt och svettigt att stå på Platz11 och se på fotboll. U23 spelade sista hemmamatchen för denna säsong, tyvärr (som vanligt) förlust mot Darmstadt med 0-4. Sen direkt hem och se Werders proffs på TV:n och de är ju just nu inte bättre de, alltså förlust mot Wolfsburg med 1-3, målet gjordes av Markus Rosenberg. 

Idag är det kallare, runt 20 grader och moln men ändå skönt. I alla fall när man har aktiverats sig som jag ju gjort idag. Igår hade jag ingen lust efter två skitmatcher med förlust.

Inga kommentarer: