söndag 1 april 2012

Helgen

Tre matcher på fredagen. Började med en trist 0-0 match mellan Braunschweig - Paderborn. Den matchen såg vi på TV:n.

Sen följde jag på liveticker parallellt matchen Meppen - Wilhelmshaven. Där var det roligare även om vi inte kunde se den. 2-4 till SVW och Kevin gjorde 2 mål. Jag hoppas ju på att han ska fortsätta ösa in mål. Han har där nämligen ett kontrakt på ett år, går alltså ut nu i vår och ramlar Werder II ner i 4 Ligan (vilket de gör om inga andra lag blir bankrutta) så kanske chansen finns han spelar för Werder igen. Han är i alla fall inte ett dugg sämre fotbollsspelare än en hel hög andra som gurkar runt i Werder II för tillfället....

En riktigt rolig match och helt otrolig var 4-4 matchen mellan Dortmund - Stuttgart. I alla fall andra halvlek. För då fick vi se hela sex mål och ett sanslös spel!

Lördagen var inte bra. Först var det kallt som attan och blåste rejält. Så tom i en full Ostkurve var det kallt. Sen spelade Werder så dåligt. Fast det började helt okay, men efter att Mainz fått sitt första mål rasade allt. Jag säger inget om att våra 18- och 19-åringar klappar ihop, men när de erfarna (som dessutom tjatar om mer pengar och vi måste spela internationellt annars drar dom) gör det då blir jag sur. Se då till att fixa så vi spelar internationellt då! Sen fattar jag inte varför vissa måste ha så mycket pengar. De tjänar mer under sina fotbollsår än normala människor gör under hela sitt arbetsliv. Och de är ju inte direkt så att de inte kan arbeta också efter sin karriär!? Men de tycks resonera något åt det hållet. Karriären är ju så kort! Pizarro tjänar i Bremen (och där ligger lönerna låg om man jämför med rikare klubbar i syd) ca 45 miljoner om året. Han har väl redan spelar proffsfotboll sisådär 15 år minst (varav ett par år i rika Bayern München och Chelsea). Då kan man ju tycka han kan stanna och hjälpa Bremen utan att pressa ut vartenda korvöre ur klubben. Det är ju inte så att 45 miljoner är direkt dåligt trots allt. Per år alltså! Som sagt, ibland blir man lite lätt sur..... Jaja, eländet slutade med 0-3 i baken i alla fall.


Idag var det ännu kallare! Brrrr. Fast blåste lite mindre men istället regnade till och från när vi stod på Platz11 och såg Werder II förlora med 1-2 mot Babelsberg. 

På fotot ser ni Lenni och Flo när de är på jobbet. Eller det var de ju på fotot med mig med iof, eftersom det var efter träningen. Men här spelar de match med Werder II idag. Basti spelade också, han blev ju aldrig inbytt igår så han fick hjälpa reserverna och det var också han som gjorde Werders enda mål. Han är ju ytterback så det är inte så ofta han gör mål. Han har sedan tidigare ett i ligan, ett i DFB-pokalen och nu ett i 3. Ligan också. Och extra för Vickan så har Flo smygit sig in i fotot med Basti också ;)

Imorgon jobbar jag kväll, skönt med sovmorgon! Sen är jag ledig på tisdag! Mer sovmorgon :)

Inga kommentarer: