lördag 7 april 2012

SVW x 2

Först ut SV Wilhelmshaven - Hamburg SV II.

Vaknade till sol, sen kom här i Bremen en regnskur men sen sol igen. Vid tolvtiden satte jag mig i bilen och var framme i Wilhelmshaven 13.15 ungefär. Tog det lugnt och hetsade inte på Autobahn som många andra. Och även om det inte är så varmt, 5 grader ungefär, så var det helt okej att sitta i solen i Jadestadion. Efter 20 min gjorde sedan Kevin 1-0 (och då blir man såhär glad!) och då var allt rätt gött måste jag säga. Den matchen slutade med 2-1 vinst, och nu måste jag kolla hur det ser ut på onsdag om han kan spela för han fick lov att bli utbytt i sisådär 70 min eller så och då haltade han ut. Blev ju utbytt denna onsdagen också pga att de sparkade honom på benen så han fick halta av.
Jag åker ju inte dit upp om han är skadad precis. Isåfall stannar jag hemma och ser toppmatchen Dortmund - Bayern på TV:n. Ligaettan mot ligatvåan i Bundesliga.

På väg hem fick jag lyssna på nästa match 1.FC Köln - SV Werder Bremen. Det började också himla bra, 0-1 i 24 minuten med ett kontringsmål skjutet av Markus Rosenberg. Men Werder har ingen tur i år. Det blev en hörna (feldömd, var ingen hörna) och på den gjorde Köln 1-1 som också blev slutresultatet.

Just nu har jag en maskin tvätt igång, jag hoppas tvättmaskinen där nere håller ihop, den lät som en mindre skördetröska ungefär....slötittar på kvällsmatchen Gladbach - Hertha och tar det lite lugnt bara.

Inga kommentarer: