måndag 5 januari 2015

Måndag

Första normala veckan på ett par veckor. Här uppe i norr firas nämligen inte trettondag jul, det är bara i söder de har röd dag för det. Men jag har lugn dubbelvecka och åker en av mina patienter in på sjukhuset (som hon troligen gör, en diabetiker som inte skött sig) så blir det superlugnt.

Jag har varit och tränat (duktig), var riktigt roligt. Jag har ju provat en del gym här i stan och detta är väldigt välkomnande på nått sätt. Man riktigt saknar det och de som jobbar där när man har en paus. Men mest har jag saknat MedyJeten. Gudomlig uppfinning. Blev löpband, cykel och styrka.

När jag kom hem hade jag fått brev från försäkringsbolaget. Jag får 319 Euro utbetalt för min cykel. Helt okay tycker jag. Dels för att jag inte hade en extra cykelförsäkring utan det var bara vanliga hemförsäkringen. Sen var ju min cykel (iof nyservad) men 1,5 år gammal och jag köpte den för 450 Euro tror jag. Iof är det inte så mycket att jag kan köpa en lika fin cykel, men det hade jag inga planer på heller. Jag cyklar inte längre så långa sträckor som när jag köpte den (5 mil då, nu mer runt 1-1,5 mil om dagen) utan klarar mig på en mer standard cykel. Dessutom ju fulare/sämre cykel = större chans den inte stjäls. Jag vet att cykel jag åker runt på nu (som är jobbets) köpte de begagnad för 150 Euro och den duger gått och väl. Sen kollade jag sist jag var på Real, de har nya helt okay cyklar för runt 200 Euro. Nästa vecka när jag har kortvecka igen ska jag ta tag i detta och köpa mig en cykel.

Inga kommentarer: