lördag 24 januari 2015

Snö!!

Utanför mitt köksfönster idag
Lite sent kanske men nu kom första snön. Tror kvällsvändan blir mindre rolig. Det har snöat hela förmiddagen och det ligger redan ett par centimeter. Låter kanske inte så mycket men de har liksom ingen direkt snöjour här. Det snöar ju typ 5 gånger om året. Och de få som finns hinner ju inte med de gånger det verkligen snöar.

Himla bra jag släpade mig iväg till gymmet igår trots grym träningsvärk. Idag vore ingen hit att behöva cykla dit. Till imorgon hoppas jag de hunnit ploga och sanda. Annars får det bli en extra vilodag. Har ju kört 3 dagar redan denna veckan.

Ikväll ska jag försöka filma Kassandra när hon är i min säng. Hon är så otroligt söt. Det börjar redan i "hissen" dit. Normalt sitter Kassandra sällan still. Men hon vet, i handen upp till sängen måste hon. Jag hänger nämligen över fotändan på min säng med armen över och så kliver hon upp i handen och så går hissen upp. Sen är det full fart! Fanns ett hörn igår jag inte hade säkrat och vart drogs hon som en magnet? Jo, till detta hörn så klart. Plockade väl ner henne 15 gånger därifrån eller så. Men hon blir aldrig sur, låter sig plockas ner och vips så är hon där igen :). Hur roligt och gulligt som helst men det inverkar på min sömn...den blir inte så lång liksom...

Inga kommentarer: