måndag 12 januari 2015

Phuuu full dag!

Men vi börjar med att direkt säga, Thekla är fullt frisk! Men hellre en gång för mycket än en gång för lite dit. Han sa att över en sån tjock och fet hamster behöver du inte vara orolig. Humpf, fet? Då skulle han se Kassandra hon väger 22g mer än Thekla.

Men dagen började med jobb, sen direkt till gymmet. Efter det IKEA där jag mätte lite garderober (som jag i vår eller sommar ska bygga burar av så jag kan ha de på höjden och på så sätt få tillbaka lite av mitt vardagsrum) slängde där också i mig lite mat. Eller mat, pommes och en mjukglass.

Sen bussen till Real där jag kollade på cyklar men blev inget köp. De hade bara 3 växlade, jag vill ha minst 6 i alla fall och bara lyse med dynamo. Jag vet inte om jag gör fel men ingen cykel jag haft med dynamo lyser lyset riktigt på. Jag vill ha den nya modellen där lyset går på när man trampar som jag hade på min cykel de stal. Imorgon ska jag kolla förbi där jag köpte min sist om de har någon bra begagnad kanske. Åker förbi där på vägen till gymmet.

I alla fall, blev buss hem igen då, sen duscha (hade jag tills dess inte hunnit) och packa in Thekla och ta spårvagnen till veterinären som inte har något bokningssystem utan man sätter sig i väntrummet och väntar och håller själv ordning på vem som är före en. Fick vänta ca 1,5 timme vilket enligt Annika som kom efter 1 timme är lite för en måndag. Hennes rekord är 4 timmars väntan. Men den veterinären är visst den bästa på smådjur i hela Nordtyskland så han är väl värd att vänta på då. Väldigt trevlig typ var det och kunnig. Tog sig tid och när vi ändå var där kollade han inte bara på hennes päls och hud utan gick igenom hela henne. Han har ju lappat ihop många av Annikas nödhamstrar genom åren. Många som de inte trott skulle överleva. Hon hade med sig en idag och visade upp för han som var riktigt illa däran och han är så fin nu.

Kom hem strax före 20.00, slängde in rösti och chicken nuggets i ugnen och nu är de klara så nu ska jag äta dagens första riktiga mål mat, för frukosten blev 1 banan.

Inga kommentarer: