tisdag 22 maj 2007

Divas

Jag har mycket svårt för personer som spelar Divas och AllanBallan och som egentligen inte uträttat något viktigt. Tex alla dessa blonderade brudar med upp pumpade tuttar och läppar vars största bedrift i livet består i att ha varit med i mer eller mindre IQ-befriade dokusåpor. Jag menar vad är det att vara stolt över?

Eller alla dessa småglin som springer på stan och är styva i korken. Som ingen någonsin sagt ifrån till. Sen ringer dom hit och "gråter" för att någon vakt sagt ifrån och kastat ut dom från krogen när dom inte kan uppföra sig. Det är sådana gånger jag har mycket svårt för att hålla mig för skratt....

Har man däremot vunnit OS eller VM-guld, har ett betydelsefullt jobb, räddat en medmänniska osv ja då tycker jag det är fritt fram och helt okey att vara lite kaxig men fortfarande behöver man ju inte vara dum för det!

Jaja hur som helst blev jag mycket glad över att få höra att Sveriges bästa backhoppare förra säsongen (och min personlige favorit ibland dom svenske) inte tillhörde kategorin Divas (ang mitt inlägg för några dagar sedan) utan var den enda som var som förr. Heder!