tisdag 15 maj 2007

Livin on the edge....

Dagar som den här när jag ska jobba natt och har heeeela dagen på mig att fixa saker blir jag lätt sittandes görandes nada. Dagar jag har fullt upp är jag supereffektiv och hinner massor. Hur som helst idag fastnade jag framför Oprah. Alltså amerikaner är förbaskat korkade! Nog för jag vet dom är otroligt okunniga om allt utanför sitt egna lands gränser men dom är ju inte ens normalt allmänbildade?! Det var nämligen ett program där publiken skulle välja mellan två olika svar som tex:

-Ser hundar färg eller bara i svart/vitt?
-Är den svarta lådan i flygplan svart eller annan färg?
-Hur många hjärnceller förlorar man per dag efter man fyllt 25?

Vid alla tillfällen hade de flesta i publiken fel, fel, fel. Han som var där som "expert" och svarade på folks frågor så lätt road ut. Visst nu var väl han en supernörd eftersom han läst ut hela Nationalencyclopedia Britanica 44 miljoner ord, var det visst.... men ändå. Måste ju finnas ett mellanting mellan nörd och idiot?

Sent om sider tog jag mig i alla fall iväg till stallet. Slö idag så varför rida två hästar när man kan göra två flugor på smällen samtidigt? Alltså rider man den ena och tar den andra på släp. Igår vilade båda då jag slutade 07.00 och började igen 15.00 och dagen före hade jag Den Vilda som handhäst och red på Action. Idag valde jag att rida Den Vilda och ta Action som handhäst. Allt för att göra mitt liv lite spännande och farligt.....*asg*

Började bra men mitt i ungefär fick Den Vilda syn på en grävskopa - dom bor på en stor bondgård och ser allehanda konstiga maskiner hela dagarna så rädd var hon inte bara envis - och vägrade först gå. Sen skulle hon därifrån fort. Vilket hon inte fick. Och när Den Vilda inte får som hon vill då kokar det över i hjärnan och hon flippar. Oftast genom att stå på två ben istället för fyra. Tur nog så är Action gammal och klok så han stod bredvid och halvsov och undrade vad fasen den där lillbruttan sysslade med egenligen.

Till slut så började hon coola ner sig och faktiskt lyssna på vad jag bad henne göra och då kunde vi gå vidare normalt om än spänt och surt....hahaha dom är för ljuvliga dom där stona.... som en känd ryttare sagt:

- En valack säger man till, en hingst ber man och till ett sto sänder du en ansökan i tre expemplar 1 vecka innan. Ligger nått i det!

Nu till pluggandet någon timme innan det är time att åka på jobb.

Inga kommentarer: