onsdag 9 januari 2008

Hemskt väder

Just kommit hem från stallet. Blötsnö i massor som piskade emot mig hela ridturen. Så jag red på den ena och tog den andra som handhäst. Så behövde jag i alla fall bara ut en runda.

Båda var pigga men snälla. Galax är riden nästan varje dag (varje dag Åsa haft hästarna) och även Action är riden några gånger under tiden jag varit borta.

Måste dock köpa nya regntäcken åt dom imorgon. Galax har slutligen pajjat sitt så nu går det inte lappa ihop mer (flera spännen som lossnat) och Actions är lite för tunt när det är ihållande nederbörd en hel dag. Han var lite spänd i ryggen idag.

Å så har jag hittat en lgh jag gärna vill ha! Jättefin och nyrenoverad på gång avstånd till jobbet och tågstationen. Ska titta på den den 17 januari. Blir att köpa den i såfall och om det inte blir en jäkla budgivning så få jag ner hyra till nästan hälften. Vore ju toppen!! Spec nu är bensinen nästan kostar 13 kr litern i Sverige. Fick världens chock när man kom hem. Visste ju skatten skulle gå upp vid årskiften men såååå mycket?? Vojne vojne.

Inga kommentarer: