torsdag 24 januari 2008

I Zakopane

Flyget gick bra, lite försenat men de flög de in. Träffade Vicky på flygplatsen, hon hade lite mer otur för hennes anslutningsflyg var försenat så hennes väska kom inte med henne. Men hon ska få den idag och igår klarade hon sig. Som tur hade hon skidbyxor och allt viktigt hon behöver i backen idag i handbagaget. Bra lärdom... ska jag ta efter!!

Var på Prestige på kvällen. Först party med Kanadensarna. Men alltså så värst kul är dom ju inte. Träffat på dom i Oberhof också och de var lika trista då. Iof drog Stefan tidigt med en tjej men Greg satt hela kvällen och såg ut som han skulle dö av tristess. Vi fick han dock att skratta lite i alla fall.

Sen kom hela tjejgänget och killarna från Swiss Timing och då blev det roligare. Så roligt att vi inte alls gick hem tidigt som vi skulle. Så var och är rätt trött!! Men har laddat upp med Red Bull. Tog en till frukost redan.

Och fått besked idag att ena lägenheten är MIN!!! Joooohoooooo. Flyttar in 1 mars och det är perfekt då har jag dubbelt en månad och slipper jäkta med allt på en dag.

Lite tråkigare är att de ev vill flytta JVM till mars!!! Ska komma besked idag. Vore väldigt väldigt trist alltså. Nu när jag krånglat som fasen för att få den veckan ledigt.

Nu är vi i presscentrar ska snart iväg till backen. Här är en massa snö i alla fall och än så länge inget regn. Lagom kallt också idag. Igår var det -10 på kvällen. Nu är det runt nollan, får ju gärna bli någon minusgrad så om det bli nederbörd blir det som snö och inte regn.

Inga kommentarer: