lördag 12 januari 2008

Kunde gått riktigt illa

Björn-Einar Romören hade ingen bra dag i backen i Val di Fiemme idag. Ramlade i första omgånge efter ett långt fint hopp. Fick dock starta i finalrundan eftersom hoppet var långt nog. Väl där var överspåret dåligt och hans utrustning inte i skick. Så när han hoppade ut lossnade ena skidan och han för i backen rejält. Men glädjande nog så klarade han det bra men det såg otäckt ut. Lite tröst fick Norge ändå med Tom Hilde som vinnare, Sigurd Pettersen som tvåa och ytterliggare två norrmän bland topp 10.




Så här skriver Romören själv om sitt fall på http://www.skijumping.no/.

Uforglemmelig øyeblikk

Jeg lever.. Men har det vondt. Ikke helt sikker ennå om det er verre at jeg mistet en eventuell andreplass, eller at jeg kommer til å føle meg 270 år gammel i morgen.
Men alt til sin tid. Etter en uke med avslapning og litt trening, kom vi og jeg godt i gang i Val di Fiemme. Det fikk jeg lett merke da jeg skulle sette nedslag i første omgang og bakken ikke var der. Sånn som skjer når man begynner å ha godt med energi på slutten av svevet.Et hopp som hadde satt meg på pallen i dag hadde jeg stått det ut skikkelig. Merker jeg blir ordentlig gretten av tanken på at jeg burdet hoppet 2 meter lengre og satt et tålelig nedslag. Da hadde jeg vunnet. I stedet måtte jeg rushe opp til andrehoppet uten å få sjekket utstyret ordentlig. Og de fleste vet vel nå hvordan det gikk. Høyre binding var ikke skikkelig satt på plass, så den løste ut rett ut fra hoppet. Leser på VG nett at det er et av historiens styggeste fall. Vel, må innrømme at det i skrivende stund føles sånn. Må dessverre informere dere om at jeg har opplevd mye verre før. Skal ikke si at dette var småtteri, men man skal da heller ikke overdrive. Vi kan være enige om at det var styggere enn det jeg presterte i første omgang.Kommer det inn i historien, så har jeg i alle fall levd opp til målsetningen vår i hopp om å skape uforglemmelige øyeblikk. Tror i alle fall ikke Martine får det av netthinnen med det første. Beklager at jeg skremmer dere sånn.Vel da er det bare å gratulere oss med en fantastisk dag i bakken. Vil nødig virke som en besservisser, men les det forrige innlegget. Det var ikke bare flaks at vi har flere folk på pallen i dag.. Gleder meg til skiflyving.

Inga kommentarer: