tisdag 1 januari 2008

Nyårsnatt i GaPa

Den firades på Peaches men innan var vi en bit utanför GaPa och hämtade upp Sonja + kompis. Fick med oss Ivan därifrån också och lockade med oss en hög tyska förhoppare (dom åkte dock inte med oss utan kom senare, med dom kom också några Ukrainare och Kazachstaner men dom var bara in över nyårsskiftet precis som svenska A-laget sen åkte dom hem).

Jättedrygt när vi skulle hem. Var typ omöjligt få tag på en taxi. Vickan blev lite för full så jag fick lov stötta henne + att både hon och jag hade superhala skor så vi halkade omkring i snön som Bambi på hal is. Tror vi väntade i 2 timmar på taxi. Världens konstigaste kösystem nämligen. Ibland stannade den först i kön och ibland sist och vi stod hela tiden fel. Till slut "kapade" Vicky mer eller mindre en taxi och vi kom äntligen hem.

Annars var det kul med goda drinkar. Sådär musik i början men blev bättre på slutet. Vi ska dit idag med och det lär dyka upp en del backhoppare för en del lag åker till Innsbruck först imorgon.

Har varit en superbra tävling idag, sol och fint väder men rätt kallt. Två backrekord och Rane på pallen så det är synd att klaga. Vilodag imorgon för både dom och oss och det behövs. Skulle vara nice sova lite mer än vi gjort de sista dagarna......

Jo vad mer har jag kommit på här då. Jo att Kofi är artig och snäll, Borek en sötnos och Vitaly älskar att bli fotad ;) en massa annat oxå men det kommer jag inte på just nu.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

vad har du gjort med kofi??? :P och borek?? nåt jag inte vet? :P

Tasja sa...

Du vet en och annan hemlighet måste man ju ha ;)