måndag 21 januari 2008

Junior VM???

Har lyckats få semester 4 dagar för vi var en extra på varje pass. Men nu hänger det på om jag kan byta bort min söndag natt.

Kollat flyg och jag kan flyga billigt till Skavsta. Sen ta flygbussen till Stockholm och sen tåget hem. Krångligt men bättre än att flyga den 11:e eller 13:e till Arlanda (eftersom den 11:e går flyget för tidigt och den 13:e måste jag vara hemma och jobba). Så vad gör man inte?

Och all galenskap skyller jag så klart på Vicky. Hennes idé. Min stallägare mördar väl mig när jag käckt kommer och säger jag blir borta 1 vecka till totalt 3 veckor. Måste muta min kompis Lena att ta många dagar den veckan. Har redan mutat en arbetskompis att hon istället för att besöka sin syrra i Stockholm ska jobba istället för mig. Jag ska få svar senare idag. Så just nu sitter jag på jobbet och bara väääääntar.

Har varit flitig på fm idag. Stallet på morgonen red inte för klockan 11.00 var jag med min ena katt hos veterinären (inget allvarligt tog ur en lös tand) och sen till banken och hämtade ut Zloty och sen fotoaffären för ett spec ärende.... sen till min bankman för att fixa så jag har lånelöfte till ny lägenhet. Sen packat och hur jag ska få med mig kläder för 1 vecka till om det funkar med ledighet det fattar jag inte!! Men men det får lösa sig...hahahaha GALET!!!

2 kommentarer:

Vicky M sa...

haha..skyll på mig ja!!

Malin sa...

haha ni är så galna.Heja på hamstern och ta det lugnt;)