onsdag 2 januari 2008

Innsbruck

Så då är jag i Innsbruck igen. Och den här gången ska jag äntligen få se Bergisel på riktigt, på nära håll. Har ju sett backen eller rättare sagt tornet på håll förut.

Resan hit var lite krånglig minst sagt. För Alice och Caroli har också bestämt sig i sista minuten för att följa med hit och till Bishofshofen och Vickys bil är inte stor. Dessutom hade Steffi sedan tidigare varit lovad skjuts hit. Så det var en massa ringande hit och dit för att försöka få med våra väskor med några backhoppare som skulle vidare också. Men var inte så många som svarade tidigt på morgonen.

Så det såg ut som Alice och Caroli skulle få ta tåget men vi (eller egentligen dom) hade sån jäkla tur att när jag och Vicky var på tågstationen för att hämta upp Steffi så bor polackerna på hotellet bredvid och håller precis på att packa sina bilar. Så vi fick lämna våra väskor där. Så de kom med. Vet inte om de riktigt fattat vilken jäkla tur de har eller hur snäll Vicky är som ringde svenskarna, polackerna, norrmännen mfl för att försöka ordna åt dom. Österrikarna och finnarna åkte nämligen redan igår hit.

Jaja nu sitter jag och Alice och väntar på att de ska komma tillbaka med våra väskor för så klart skulle Caroli med dit fast hennes väskor inte är där. Sen ska vi handla mat och förhoppningsvis hinner jag få min jäkla lugg klippt också annars klipper jag av den själv. Retat mig på den nu i flera dagar, skulle så klart gjort det innan jag åkte men hann ju inte.

Imorgon är det hoppningar igen. Känns mysko med en dag utan att man står i backen och har kul.

Inga kommentarer: