torsdag 17 juli 2008

Hur dum får man va?!?!?!

Jag har ju kollat lite på Tour de France de sista dagarna. Och när Riccardo Riccò stack som en raket på en bergsetapp och var helt överlägsen sa jag bara jaja han är säkert dopad. Och se det var han minsann! Nu har han gripits och förts bort EPO-dopad. Skönt är dock att metorderna nu är så förfinade att de åker fast de där jäkla fuskarna. Men det måste vara otroligt trist vara ren cyklist och hela tiden få sådana smällar som de får.

Dessutom börjar väl snart publiken tröttna. Vem vill betala för att se segare som några dagar efter diskas hela tiden?? Sen undrar man ju om de andra i stallen som de som redan åkt fast, verkligen är rena? Varför skulle en vara dopad och inte dom andra? Nix det är jag mycket tveksam till. Så jag hoppas stallet Saunier Duval skäms rejält. Så mycket tid de spenderar ihop, så mycket läkarkontroller och så vidare så måste någon där ha känt till det.

Sen ska helt de helt klart stängas av på livstid! Se bara nu inför OS när grekiskan Thanou är uttagen igen. Sjukt är det!!!

Inga kommentarer: