söndag 27 juli 2008

Sista dagen i Hiza

Idag var det varmt och sol igen. Gårdagens band i tältet White Eagle var precis som förra året kanonbra! Vi hade rätt kul både där, när vi var och åt och sen senare på Francos. Tad kan vara hysteriskt rolig och speciellt när han är full. Han säger urkluriga saker som han nog knappt själv fattar hur roliga det är.

Tävlingen idag var kanonbra! Jämn och spännande och inte med de vanliga bland topp 10. Och sånt är ju alltid kul. Sen suger Hiza på mycket annat, de släpper tex in vissa journalister/fotografer på bra ställen och upp i hoppbyn men inte vissa. Och sånt tycker jag är fult. Antingen ska väl alla få chansen eller ingen?! Eller ska man behöva tjata, luras och klä av sig för sånt?? Jag tycker då inte det. De flesta (tyvärr inte alla) är faktiskt där för att göra ett seriöst jobb. Även vi som inte har "sponsor" kläder osv att gå omkring i. Jaja nog om det, Hiza är bra på kvällarna men suger på dagarna. Det är skitdåliga fotoplatser om man jämför med andra ställen. Tyvärr är det precis likadant i Zakopane men dit åker jag mest för att träffa alla tjejerna som jag känner mest Dunia och Alanis - hi girls! och för att ha roligt på kvällen. Där är det precis lika att vissa får gå in på bättre platser, vissa släpps in i hoppbyn och vi andra får stå i kreatursfållan och slåss om att få 30 cm att sticka fram kameran på.

Har lite tid över just nu för vi väntar på topp tre för en presskonferens, Schorschi, Kofi och Morgi. Sen ska vi skriva klart, åka och checka ut från hotellet, käka och sen åka mot Zürich. Ska försöka vara där runt 18.00. Mitt flyg går 19.30. Jag landar 21.55 sen är det några timmar i bilen innan jag är hemma igen. Men är skönt nog ledig både måndag och tisdag. Fast efter det gör jag FEM nattpass på raken...jaja det går rätt bra när man är inne i det. Första och andra natten är värst sen vänjer man sig.

Nu har hopparna kommit så tja nästa inlägg kommer imorgon.

Inga kommentarer: