onsdag 2 juli 2008

Onsdag

Har rubrikbrist nu för tiden...

Idag ska jag i alla fall städa ordentligt här hemma. Sen ikväll möta upp Helena utanför bion, SATC filmen ska vi se. Efter den ska vi parta loss på Harrys. De har två för en på onsdagar vilket även innebär att drinkarna är för halva priset (inte alla men tillräckligt många....hehehe) och eftersom det är sjukt dyrt dricka ute i Sverige skulle vi parta idag då. När vi bokade in det här var jag ledigt imorgon. Tror ni jag fortfarande är det? Nix! Min chef ringde i förra veckan och ville ha mig med vid ett par anställningsintervjuer imorgon (för du har väl anställt folk förr, joooo det har jag ju. Rätt många), som så klart då börjar klockan 08.00!! Så det blir party light idag. Men det är rätt nice med lite övertid så vad gör man inte?!

På tal om party förresten. Fick mitt akkreditierungsmail från Hiza idag. Vilken skillnad mot förra året. I år är jag sååååå välkommen och de ser sååååå gärna emot att ta hand om alla mina eventuella frågor.... :)

1 kommentar:

Vicky M sa...

hehe..nice :)
jag fick snällt skicka in kopia på itt pressleg, fast jag redan gjort det förra året. de jar ite kolla någonstans, och Tad med..haha