måndag 28 juli 2008

Äntligen hemma!

Precis innan jag ska boarda flyget som skulle ta mig till Köpenhamn med 1,5 timmes väntetid där innan sista flyget till Stockholm så ropar de upp mitt namn. Först tänkte jag NEJ nu har det blivit nytt krångel. Men istället blev det bättre. För samtidigt som det planet skulle gå skulle Swiss flyga direkt till Stockholm och nu hade man fått en plats över och ville jag ha den? Om jag ville!! Skulle komma hem 2,5 timme tidigare och direkt.

Så kom hem för ca 30 min sedan istället för att landa då. Hoppade direkt in i duschen för usch vad äcklig jag var. Samma kläder i 2 dygn + sovit i dom + 30 grader i två dagar. Ja inte luktade jag gått inte!

En kul och underlig sak dock. Var en massa kineser på planet. Minst 100 stycken och ALLA och nu menar jag alla jag överdriver inte hade likadana vita kepsar och oranga jeansjackor på sig. Dessutom hade de exakt likadana ryggsäckar och resväskor. Måste ju vara jättesvårt att hitta just sin.....vilket de inte gjorde så bagagebandet brakade ihop för de tog aldrig av sina väskor....hahaha. Men varför gör man så? Varför vill man se så lika ut? Fattar inte det alltså.

Inga kommentarer: