tisdag 1 juli 2008

Idag, Today, Heute

Haha kom inte på någon bra rubrik...

Var ut till hästarna innan jobbet (12-20 idag), var mycket flugor och broms så jag dränkte in dom i flugmedel och tjärsalva.

Nu är det klart när de åker också. Galax åker redan på måndag 7 juli (om hon nu är ren på böjprovet på fredag). De har härjat lite i hagen när nya hästar släppts in men inte annars. Så jag hoppas hon inte förstört behandlingen.

Action åker 19 augusti till Hudiksvall. Han ska skos en gång till här hemma först ville fodervärden då det ju är lite speciellt så hinner hon lära känna honom innan första gången blir där uppe. Hoppas min hovis är frisk till dess bara. Annars får jag ringa vikarien en gång till så det löser sig.

Jag flyttar några dagar (veckor??) till mina föräldrar den 25:e augusti sen jobbar jag 26:e sen drar jag till Zakopane. Är borta när min hyresgäst ska flytta in men det får mina föräldrar fixa... sen kommer jag hem jobbar en dag i den veckan (fredagen) sen är det semester!! Så ja jag kan alltså åka till Österrike när som helst efter det. Vet dock inte än när, måste bestämma med Vickan. Ska försöka få bort den där fredagen också om det går. Ska se om jag kan flirta till mig en semesterdag....

Nu ska jag leta flygbiljetter till Zakopane!

1 kommentar:

Vicky M sa...

NICE! we need to planera lite :p men först efter mina tentor..hehe...