fredag 25 juli 2008

Kvaldag

Vi var uppe och åt frukost strax innan den stängde. Sen var planen vi skulle ha sovit några timmar till men så blev inte. Ni vet vi har ju svårt att hålla oss från backen, så vi var där och kollade först när kombinerarna tränade och sedan när de kvalade. Kvalet vann Anssi Koivuranta förresten :D. Det gillar vi ju!!

Sen var det väl inte lika kul att Fetti vann specialarnas kval...hahaha. Svenskarnas skidor tappade flyget bort så Johan har inte hoppat alls. Carl fick sina precis innan kvalet (men kunde inte träna). Nu kvalade han inte in och tur var väl det eftersom han sedan blev diskad pga otillåten dräkt.

Sami, Arttu och Ville missade också kvalet. Arttu är alltså här men inte Matti. Och Mario han gjorde som han brukar här, missade helt i första hoppet och landade runt 50 m men som det såg ut i luften får han vara glad han tog sig ner helskinnad. Sen hoppade han bättre och bättre men det räckte inte för att kvala vidare. Kenny och Kim från Norge missade oxå kvalet och ingen av dom två lär få hoppa i laget imorgon så det finns möjligheter för ett rätt roligt gäng ikväll. Inte heller Alexey eller Radik kvalade och de kan ju konsten att liva upp en kväll. Fast å andra sidan ska de nog hoppa i laget men lagtävlingen börjar sent imorgon å andra sidan. Vi får väl se.

Först ska vi jobba klart, tar väl en timme till, eller vi måste vara klara då, för då stänger de presscentret. Sen dusch och fix och så ska vi käka innan vi drar upp till tältet.

Inga kommentarer: