lördag 26 juli 2008

Så jättetrött idag

Gårdagens natt var jobbig! Det började märkas att jag innan först jobbat till 23.00 på onsdagen. Gick sen upp 04.00 på torsdagen och var vaken tills 04.30 på fredagen. Sen upp igen 08.30 och var uppe och igång och ute i solen hela dagen.

Igår var vi upp till tältet vid backen. Förra året var det ett jättebra liveband som spelade men dom som var där igår var inte alls lika bra. Så det var lite segt i början innan fler folk anlände och det blev väl liiiite mer fart men inte mycket. Men vi roade oss ganska bra. Gick därifrån strax efter midnatt och istället till Francos. Träffade på Johan och Carl där och pratade en stund med dom. Redan där började jag bli jäkligt trött men hängde i. Men när vi sedan på väg hem gick in på en bar för Vicky ville äta en macka fick jag verkligen tvinga upp ögonen för att inte somna. Halvsovande sminkade jag av mig och sov nästan innan huvudet landade i kudden runt 02.00.

Vi var upp och käkade frukost idag med strax innan nio. Sen har vi varit och handlat lite och softat på rummet så vi skippade faktiskt kombinerarnas hoppomgång. Den går ju så fort hur som helst eftersom de bara gör ett hopp. Men vi ska se deras inlineåkning som börjar om 45 min.

Mina dator är konstig. Den har "suddat" bort alla kort från kombinerarnas kval utom 13 stycken. jag antar de finns i datorn någonstans men jag kan inte hitta på dom!

Inga kommentarer: