lördag 12 mars 2011

Den långa versionen

Alltså vi träffade RTL killarna utanför Fanshopen halv fyra. Först gick vi och filmade lite vid avslutsträningen eftersom vi hade en halvtimmes tid på oss (stadionvisningen var först 16.00). Sen filmade de en massa under visningen, som blev lite speciell pga det. Men så var det ju bara vi och inga andra. Ja, alltså Mareike, Birte och Benni var ju med. De hade betydligt roligare idéer och filmade rätt roliga grejer, jag tror denna sändning blir intressantare. Sen hänger ju allt på hur länge de sänder och vad de tar med.

Desutom vill de absolut ha med när jag träffar Basti, så detta kommer inte att sändas nu. Utan de väntar till han är tillbaka i träning. Iof undrar jag om de menade rehabträning eller normal träning. Ska de vänta på normal träning får de ju vänta i ett halvår. Minst. Jag glömde fråga. Men de skulle höra av sig i nästa vecka och då skulle jag få mer info. Så det ser ut som jag får den där träffen med honom trots allt :). Coolt!

Mareike fotade en massa, ska lägga ut lite bilder, men det har jag inte tid med förrän imorgon.

Men tillbaka till gårdagen, när vi efter 2 timmar var klara i Stadion, gick vi vidare till Platz 11 för att se matchen Werder II - Babelsberg. Som till slut slutade 1-0 till Werder, målet kom i 88:e minuten, vilket de behövde då även Werder II av i avstegskamp i div 3. Matchen var slut runt 21.00 (då hade vi 6 timmar Werder Bremen bakom oss.....;) )och då gick vi hem till M&B och åt kyckling med jordnötssås och ris. Mumsigt!

Nu måste jag göra mig iordning och leta på en affär som säljer skotsk Whiskey, då idag är enda dagen jag hinner fixa det innan jag flyger till Sverige. Eller jag skulle väl kunna göra det i Hamburg på torsdagen också innan flyget går, men jag hittar inte alls i Hamburg, alltså fixar jag det hellre här innan. Jag funderar på att ta S-Bahn nr 2 till Berliner Freiheit. Ligger inte så jättelångt bort, ca 10 min med tåget och där vet jag det finns. Då behöver jag inte leta. Dessutom behöver jag köpa vita gympaskor.

Senare idag ska vi träffas någon gång mellan 15-16 hos M&B. Vi brukar alltid vara ett gäng som träffas där innan match. Idag dyker förutom vi tre då, även Sascha och Tim upp. Runt 17-tiden går vi sedan ner till Weserstadion. Idag spelar de mot Borussia Mönchengladbach, ett lag som ligger sist, men det är ju jämt och de är bara 5 poäng efter Werder och även denna match är en måste vinna match för Werder om de ska undvika nedflyttning. Vad vi gör efter matchen lär ju bero på om Werder vinner eller inte. Men för en gångs skull är jag ledig på dagen innan match OCH dagen efter match. Så jag kan äntligen fira om det skulle finnas anledning :D.

Inga kommentarer: