onsdag 9 mars 2011

En riktigt jävla skitdag!

Som började bra. Mycket bra. ZDF var här och filmade det sista. Sen var vi vid träningen och de filmade där, jag fick autografen från Denni och Per samt ett foto med Per (allt filmat så klart). Och det fina vädret från igår var borta. Istället var det grått och kallt och mot slutet regnade det. Programmet sänds troligen imorgon 12.15 på ZDF. Men som sagt, vi får ju alla en varsinn DVD hur som helst.

Sen kom den riktiga dåliga nyheten....Basti opereras om idag. Är borta minst 6 månader till. Polen räknar bort honom från EM2012. Enligt hans pappa är han psykiskt på botten just nu, Kan man ju förstå... :(

Han lär ju inte komma och träffa oss på fredag heller (även om det inte känns viktigt alls just nu). Och nu tvivlar jag helt ärligt på om han någonsin kommer tillbaka. Iof är han ung. Men två operationer i samma knä pga broskbildning, har rehabtränat i princip sen januari 2010 (sen skadan i december 2009, som kom genom en ful och onödig tackling från en Schalke spelare i sista matchen före juluppeållet), var ju bara kort i full träning under sommaren/början av hösten 2010. Och nu har han precis kommit igång med boll och löpövningar ute på gräset så måste han till en ny operation. Illa, illa.

Jag känner för att frustshoppa, frustsupa eller frustäta eller nått.

Inga kommentarer: