tisdag 22 mars 2011

Madde date

Idag var jag först med upp till Lasarettet när pappa var där på lite prover. Det tog rätt lång tid men jag läste tidningen Historia så jag var så nöjd så. Hann med 4-5 tidningar. Super!

Sen åkte vi till Ta-till-vara och jag köpte lite mer böcker. Sen till City Gross och inhandlade godis. Eftersom de inte hade allt vi skulle ha fick det bli en sväng till ICA Maxi också. Träffade på Anna, en tjej som jag gick Omvårdnadsutbildningen med på ICA. Sen släppte jag av mina föräldrar hemma och begav mig ner på stan. Blev två böcker på Bokia innan jag gick till Polishuset och mötte upp Madde. Var upp i KC idag med och träffade Kajsa och Lotta. Alla frågar om jag ska flytta hem. Tror inte det va? Jag har det otroligt bra i Bremen, det enda man skulle vilja flytta med är väl familj och kompisar här men annars saknar jag inte mycket från Sverige. Det är smågodis ibland och julmusten vid jul då.

När Madde slutat gick vi och fikade och blev sittande nästan 1,5 timme, vi hade lite att avhandla.

När jag kom hem packade jag och det går precis. 21 kg i väskan och 10 kg i handbagaget. Till det kommer dataväskan och min handväska som jag hoppas de tillåter. Annars blir det tajt! Jag kommer även ha rätt mycket kläder på mig, så jag lär väl svettas när jag kommer fram... men då får jag i alla fall med mig allt. :)

Inga kommentarer: