tisdag 29 mars 2011

Pengar in - pengar ut

Efter jobbet var jag och lämnade plasma. Sen in till stan, var tvungen gå på posten och hämta ut en biljett. Sen ville jag ha tag på sommarbyxor. Gick in i affären C&A, har där i vintras köpt mig en huvtröja som jag bara älskar. Och vilken superaffär det är! Mycket att välja på och allt är fantastiskt billigt (utan att vara skitsaker som det lite är på Primark tex. Där är också allt skitbilligt men en del saker är rent skräp, en del är bra).
Bara byxavdelningen är stor, jääääättestor. Och det finns typ allt att välja på. Från storlekar från 36 till 52. På nästan alla modeller. Hittade två skitsnygga byxor, en caprimodell och ett par tunna mer linneliknade vanliga byxor.

Sen köpte jag snygga t-shirts för 5 Euro styck! Hela summan slutade på ca 600 kr (men då var ett par av byxorna superdyra (för att vara här) de kostade ca 300 kr. Fanns mycket mer snyggt men efter 2 par byxor och 3 t-shirts fick det vara stopp. Men jag vet ju var jag ska gå nästa gång. När till och med jag tycker shoppa kläder är kul liksom....!


Var faktiskt först in på H&M men där hittar man ju aldrig nått nu för tiden tycker jag.


Så idag 18 Euro in, 65 Euro ut. Ingen bra ekvation men det händer ju inte så ofta.

Imorgon ska jag se om jag kan förhandla mig till en veckas semester i maj som jag vill ha. Jag har nämligen egentligen en vecka semester nästa vecka. Men det har missats när de gjorde schemat. Jag påtalade det idag för min chef, men jag var ju inte helt säker då jag hade mitt papper hemma. Men ganska säker var jag. Hur som helst så sa jag att jag tar med mig det imorgon så kollar vi. Nu är det så att jag måste inte ha ledigt nästa vecka. Jag vill hellre ha en speciell vecka i maj. Så vi får se vad som är enklast för henne. Eftersom schemat är lagt och utdelat borde det ju vara att ge mig en vecka i maj istället, eller hur?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Do you need size 52? OMG! Maybe time to think about loosing some weight....

Tasja sa...

No, i dont. I just said they have sizes from 36 to 52 not that I need it. I have one in the middle (42 or 44 at most).