lördag 26 mars 2011

Landskampskväll

Är det ikväll. Tyskland vill fixa klart sin EM-biljett. Vilket de gör om de vinner mot Kasachakstan (ett land jag aldrig kommer lära mig stava rätt). Vet inte vad vi hittar på men vi ska se matchen tillsammans i alla fall.

Är trött, vi var ju i Rehden igår och såg träningsmatchen. Werder spelade med ett B-lag och vann med 1-0. Annars var matchen rätt dålig. En del var för övermotiverade (bänknötarna), andra hade nog helt klart hellre gjort något annat på en Bundesligaledig fredagkväll (proffsen), och andra spelade rätt okay (U23 spelarna som ibland hoppar in bland proffsen). Men det syntes laget inte var samspelat. Rehden är liksom ett div 5 lag. Jag tror faktiskt Werders U23 hade spelat bättre. Men det var ju kul få se en del spelare i en match, de som aldrig annars spelar, dvs de proffs som för gamla för U23 eller så har de åldern inne men kommer från ett icke EU-land (då får de inte spela i U23 förrän efter de varit här i 2 år), de har ju bara att försöka slå sig in i A-laget om de ska spela match.

Man hade väl hoppats att vår svensk Denni skulle ta chansen och i alla fall göra något mål, men istället brände han fyra mycket bra chanser, varav den ena i alla fall borde varit mål. Han får skärpa till sig!
Förresten så kan jag bara beklaga de spelare som råkar bli någon av mina favoriter.....min andra favorit, målvakten Felix Wiedwald han bröt högertummen igår på träningen. Min favorit i Hamburg, Piotr Trochowski han platsar inte längre i truppen ens och ja, Basti vet ni ju är den stora olycksfågeln. Sorry killar, jag beklagar!

Inga kommentarer: