söndag 6 mars 2011

Skitkul!

Först jobbade jag ju. Sjätte dagen i rad och fjärde i rad där vi pga sjukdom bara varit tre stycken. Slitigt. Jag är trött. Men nu gör jag bara imorgon och sen är jag ledig tre dagar, jobbar en, ledig två jobbar två och sen SEMESTER! Så det går. Och snart måste ju sjukdomarna sluta vandra runt..

Sen var det snabbt hem och duscha och piffa till sig. Sen bar det av till Haggertys. Det var fyra jättetrevliga (Hannover 96 fans ;) ) från ZDF. Först fick vi låtsas komma dit (jag och Birte) och där träffa Mareike och Benni. Sen lite intervju frågor och sen filmade de oss under matchen. Bättre match kunde de ju inte valt. Först en tidig Werder-ledning, sen en tveksam straff för Freiburg och 1-1, sen lite mellanperiod när inget lag övertygade, sen två till Werdermål.

Nu kommer de på tisdag (om det är träning då) och filmar vid träningen och sedan hemma hos mig. Det var jättekul och man glömde snabbt bort kameran. Det var bara lite pinsamt när alla kollade på oss, varför de filmade oss hela tiden. Men man vande sig vid det med. Vi kommer alla få varsin DVD på det hela sedan. När det sänds vet jag inte, men troligen nästa vecka. De ville ju ha aktuella bilder och då måste de ju sända innan nästa hemmamatch egentligen.

Och det är ju inte slut med det. När ZDF är klara, kommer nästa TV-kanal, RTL på fredag. Kul vecka med andra ord!

1 kommentar:

Vicky M sa...

ahhh fan va kul!
när sänds det? du får spela in och skicka! :D