onsdag 15 juni 2011

Intervallträning (och skada)

Sov länge även om jag först vaknade både 06.00 och 07.00 men jag bara vände på mig och sov vidare.

Efter frukost så drog jag på mig träningskläder och promenerade iväg till Stadionområdet. Sen körde jag intervallträning uppför backen där. 5 vändor, de första 4 sprang jag på 36 s, den sista på 38 s för tyvärr högg det till på baksidan av vänster lår. Gick sedan runt alla träningsplaner, försökte jogga lite sakta här och där men det gick inte, gör superont när jag ska lyfta benet för ett löpsteg (eller när jag måste gå uppför trappor). Promenera normalt är inga problem.

Har smort in det med liniment och ska sätta på värmeplåster i natt, sen hoppas jag det går fort bort. Imorgon blir det därför cykling eftersom det är skonsammast. Har planerat att cykla till Delmenhorst (och hoppas skyltarna visar rätt hela tiden så jag kommer dit!), det är en tripp på sammanlagt 3 mil.

Åt lunch och åkte sedan iväg och lämnade plasma. Jag har hittat pulsbandet men lådan med lampor är väck (kanske tog jag inte med den trots allt i flytten) så jag traskade efter plasman iväg till stan och köpte mig en glödlampa (är en sådan där lång och smal sak som sitter i en stålampa, alltså ingen vanlig glödlampa). Blev även två bra böcker om löpning, jag kunde inte bestämma mig för vilken båda hade bra delar, den ena superbra intervallträningsscheman och den andra bra bilder på hur man gymtränar med gummiband och boll och eftersom jag här får två böcker för vad en hade kostat i Sverige så slog jag till på båda.

Nu lite slött TV-tittande och sen lite dataspel innan det är dags för sängen. Jobbar ju imorgon igen men nu som tur är bara två dagar innan jag har två dagar ledigt, sen slutar månaden lika hemskt som den börjat.

Inga kommentarer: