onsdag 29 juni 2011

Snart kommer regnet!

Härligt! Det är inte ofta jag önskar mig regn, men 35 grader varmt och superkvavt är way to much.

Har träffat Mareike och fått en Adidas U21-EM tröja, och en autograf och personlig hälsning från Flemming Povlsen. Om ni inte minns honom var han bäste spelare i EM1992 i Sverige när Danmark vann! Och en av mina stora
favoriter. Han var någon slags fadder åt U21-EMMareike träffade på honom flera gånger.

Och jag får sällskap när bilen ska hit! Satt och pratade om det idag och då säger Mareike, jag kan flyga med dig upp! Flyger vi med RyanAir kostar nämligen biljetterna för oss båda ungefär 300 kr. Sen tillkommer ju flygbuss från Skavsta till Stockholm och tåg från Stockholm till Falun men det är ju inom ramarna. Dock blir det då så att jag inte kommer min första semestervecka, för Mareike är de två veckorna innan i Sverige med bil och kommer åka hela den vägen (från Stockholm) och hem på söndagen och har då -förståerligt- inte så stor lust flyga uppåt igen på tisdagen. Så vi tar det min sista semestervecka, vilket nästan passar bättre för då är den landskampshelg så vi missar ingen Werder match heller! :)

Vi flyger som sagt på tisdagen (det är då det är billigt) och stannar 2-3 dagar i Falun, så Mareike får se lite av Dalarna innan vi åker tillbaka. Jag kan nog se till få ledigt från jobbet måndagen och tisdagen veckan efter om jag förklarar att jag ska köra ner min bil, så får jag någon dag ledigt efter också.

Inga kommentarer: