onsdag 22 juni 2011

Vilar upp mig inför morgondagen

För imorgon ska jag springa med sällskap. Benni vill hänga på. Jag har med flit väntat tills jag orkar springa i alla fall 30 min utan att falla död ner innan jag har sagt att han får följa med. Nu har jag gjort det 2 ggr så jag hoppas det funkar även imorgon. Men han är i alla fall förvarnad om att det kommer inte gå fort! :). Men klart roligare med sällskap och så puschar man på varandra också.

Idag hade jag mitt prövotidenärslut samtal som vi skulle haft senast i april egentligen :). Jaja, jag klarade prövotiden med glans och det fanns inget negativt alls att säga. Nu har jag äntligen fått papper också på att jag får 20 timmar mer i månaden och 200 Euro mer i månaden i lön. Dock först från 1 juli så med de ca 45 övertidstimmar jag har nu i juni kommer jag ha över 170 timmar att ta ut. Och eftersom jag jobbar ca 140 timmar i månaden är det mer än 1 månads ledighet. Kan vara bra att ha, även om det hänger på att vi är tillräckligt många för att det ska funka att få ledigt. Men nu är ju förhoppningen att det inte ska bli så mycket övertid när jag har 20 timmar mer i grunden. Hoppas kan man ju alltid.....

Hmmm nu är det så bra väder att jag nog funderar på att ta mig en liten prommis trots allt. Gå ur lite träningsvärk ur benen.

Inga kommentarer: