tisdag 7 juni 2011

Sjukt stolt över mig själv!

Idag har jag med råge slagit mitt rekord hur länge jag kan springa i sträck. När jag ändå höll på gjorde jag det dessutom 2 ggr! Så jag har redan på en dag sprungit 23 min (förra hela veckan var ju 24 min). Fort går det inte, snyggt är det inte (jag menar jag springer ju runt Stadionområdet och ser hela tiden alla vältränade spelare som tränar, de gör det något stilfullare ;) ) men jäkligt kul är det!

2 x 11,30 min har jag sprungit idag, ca 3 km totalt. Dessutom prommis (jag går ju emellan och fram och tillbaka från Stadion) och som vanligt cykel till jobbet. Duktiga jag! :)

Det var dessutom sjukt bra för att jag satt i soffan och kände jag var så trött jag höll på att somna men tog mig i kragen, för hade jag inte gått iväg då hade det inte blivit av idag. Är dessutom länderspel klockan 19.00 Azerbadjan-Tyskland.

Skulle varit ledig idag men de ringde igår kväll och frågade om jag kunde jobba idag och vara ledig på onsdag istället. Passade mig nästan bättre (även om det blev sju dagar i rad på så sätt, men det skulle jag hur som helst gjort ändå nästa vända) för då kunde jag vara med på Teamsittningen som vi hade idag (vår motsvarighet till APT).

Är sjukt trött, dels för att jag jobbat många dagar i rad, dels för att jag somnade sent igår för det åskade som fasen igår kväll/natt och jag vaknade flera gånger av dånadet (något jag inte gör om det är "normal" åska, då sovar jag igenom ovädret) och dels för att det blev en sen kväll förra landskampskvällen. Alltså är det bättre vara ledig imorgon, dagen efter match, istället för matchdagen.

Nu duschen, sen måste jag slänga in en maskin med tvätt så mina jobbkläder är torra till torsdag.

PS: Tack för aromaten! :D

Inga kommentarer: