lördag 25 juni 2011

Planeringsproblem

Böööööhhh, den helgen som skulle passa så bra med min semester, bra match (inte toppmatch alltså hyfsat "lätt" få biljetter) den passar inte alls min bror. För dels är det en vecka han jobbar mycket, dels är det precis den veckan ungarna börjar skolan + att hans fru är bortrest (2 ungar skulle med 1 ska vara hemma). Dessutom har många på hans jobb fortfarande semester = han får troligen inte ledigt.

Nästa möjliga "bra" match är då i slutet av september. Men nu kommer kruxet. Man måste beställa dessa biljetter 4 juli. De fyra första hemmamatcherna är med i samma vända när det gäller biljettbeställning. Och det är ju inte säkert att varken min bror, jag och ungarna kan få ledigt, och vem kan svara på det i mitten av sommaren? Precis, ingen, för alla är på semester.

Tredje bra datum är första veckan i november. För halva veckan har skolan hur som helst lov och min bror jobbar bara 2 dagar den veckan + att då kan jag nästan helt säkert få ledigt om jag ber om det och Werder möter inte ett lag alla vill se.

Fast då dyker problem 4 upp. Jag måste få ner bilen före. Helst under min semester i augusti. Eller måste och måste men det vore väldigt bra om vi säger så.

Så nu funderar vi fram till 4 juli hur vi ska göra. Men det lutar åt att jag kör ner bilen själv, och de kommer på besök i november. Verkar enklast så trots allt.

Inga kommentarer: