torsdag 20 juni 2013

Blixt och dunder 2

Nu är vi blöta! Efter att ha kört iväg soporna var vi hungriga. Men ingen av oss hade lust att äta på Crossini (gör vi ju så ofta). Så vi gick iväg till Viertel. Visserligen sa vi till varann att få se om vi hinner tillbaka innan regnet kommer. För förmiddag var solig och varm precis som igår. Men sen på  tidig eftermiddag började det mulna på och bli kvavt igen. Men det var ändå inte så illa så vi trodde vi skulle klara det.

Gick till Burgerhaus och åt en mycket god hamburgare. Det började mörkna på så vi sa, nä nu är det bäst vi går. Vi gick in en kort sväng på Rewe, var inte där mer än 5 min högst och när vi kom ut var det kolsvart ute. Bäst vi skyndar oss tyckte vi. Och kom väl sisådär 100 m sen började det blåsa rejält så stolar, cyklar osv blåste iväg. Sen öppnade någon kranen! Eftersom vi hade ett par meter till en pub rusade vi in där, men hann trots det bli relativt blöta. Sen var det bara att vänta på att det värsta skulle gå över. När det inte längre var som att stå i ett vattenfall utan det "bara" öste ner gick vi ut. Skulle vi väntat på att det slutade regna, kan man ju få vänta länge.

Vi var helt genomblöta. Var som att ha stått en halvtimme i duschen med kläderna på. På slutet, slutade vi att gå omvägar runt vattenpölarna, skorna var hur som helst genomblöta de med.

Inga kommentarer: